Voor imkers

Waspaway is exclusief verdeler voor imkers en imkerverenigingen voor het product TrappitTM. Daarvoor werd een gereduceerde prijs bekomen bij de producent Edialux. Er kunnen bussen aangekocht worden van 1 liter of 5 liter. Voor bestellingen moet er eerst gemaild worden.

Prijzen op aanvraag

Waspaway is ook verdeler van de wespenvallen van Veto-Pharma. Deze val heeft meerdere voordelen: de gele kleur trekt de wespen aan, het zwarte deksel zorgt ervoor dat de insecten niet kunnen ontsnappen omdat ze niet naar boven aangetrokken worden omdat het daar donker is, het ophangsysteem zorgt ervoor dat er geen regen in de val terecht komt. Deze val is dan ook heel goed geschikt voor het vangen van Aziatische hoornaars. Ook grotere hoeveelheden voor imkerverenigingen zijn beschikbaar.  Voor een bestelling te plaatsen, dien je eerst een mail te sturen.

Prijzen (exclusief transportkosten)

Voor horeca

Waspaway biedt een oplossing voor uw wespenprobleem op uw terras. De Waspbane (R) wespenval is een val die haar deugdelijkheid heeft bewezen. Deze val heeft als grote voordeel dat je ze - in tegenstelling tot andere vallen - niet telkens opnieuw moet verversen. 1 keer de val ophangen, en je bent een volledig seizoen verlost van wespen. Enkel wanneer de val vol is, dien je de vloeistof te vervangen. Deze val kan je zowel ophangen als ergens rechtop neerzetten.

Indien je wenst over te gaan tot een bestelling moet je eerste mailen of bellen zodat de situatie ter plaatse kan bekeken worden om te bepalen hoeveel vallen er moeten opgehangen worden.

Prijs: € 40,00 incl. BTW (excl. verzendingskosten)