Professionele verdelging

Last van een wespennest of een nest van Aziatische hoornaars? Dan ben je bij Waspaway aan het juiste adres. Wij verdelgen het nest en binnen enkele uren tot 2 dagen heb je van deze insecten geen last meer.

Er zijn maar een aantal mensen (vooral bij de brandweer) die ervaring hebben met het bestrijden van Aziatische hoornaars. Deze soort kan agressiever zijn dan de meeste bij ons voorkomende wespen. Daarom is een speciale aanpak nodig, die er dus voor zorgt dat ook de gewone wespen een gemakkelijke klus vormen.

Omdat de brandweer hun activiteiten steeds minder kan richten op de verdelging van de Aziatische hoornaar, ben je bij Waspaway aan het juiste adres. Meer info vind u op de pagina diensten.

OPGEPAST Ik krijg veel vragen voor verdelging van wespen, maar bij aankomst blijkt het om bijen, hommels, ... of andere insecten te gaan die niet mogen of moeten verdelgd te worden. Kijk dus goed na of het wel degelijk om wespen gaat zodat ik niet onnodig verplaatsingskosten moet aanrekenen. Voor bijen kan u een imker contacteren. Hommels kunnen, indien ze op een hinderlijke plaats zitten, en indien het nest goed bereikbaar is, wel verplaatst worden zodat u van de overlast bevrijd bent.